Forebyggende tandpleje

​​Den almindelige forebyggende tandpleje er første skridt mod sunde og pæne tænder, og det starter hos dig selv. Du bør børste dine tænder 2 gange dagligt i ca. 2 min. Har du tandproblemer, kræver det en yderligere indsats af dig og mig.

Hvis du har paradentose, skal du dagligt rense dine tand mellemrum med en tandstikker eller en interdentalbørste (den ligner en lille flaskerenser).

For at forebygge huller i tænderne er det en rigtig god ide at bruge tandtråd i forbindelse med den daglige tandbørstning.

Vores tandklinik anbefaler, at du regelmæssigt får en grundig undersøgelse af dine tænder og mundhule for at forebygge huller, tandkødsbetændelse og paradentose. Samtidig med undersøgelsen renses tænderne for at fjerne tandsten og bakteriebelægninger, hvis der er behov for det.

​​

Forebyggende tandpleje omfatter desuden, at der tages digitale røntgenbilleder ca. hvert andet år, da det ikke er alle tandsygdomme, der kan ses med det blotte øje. Billederne vil vise, om der er fyldninger, der skal skiftes, om der er tegn på paradentose, og hvor der skal gøres en ekstra indsats i den daglige tandhygiejne.​

Ring til tandlægen32 58 19 00 eller skriv til info@amagertandlægen.dk for mere information eller booking.

Telefon

32 58 19 00​​​

Booking

Kontakt

​TANDLÆGE LENA HØJTVED  -​ ​ ​​AMAGERBROGADE 150, 3 -​ 2300 KØBENHAVN S  - CVR: 14894977​