Paradentosebehandling

​Paradentose er en langsomt forløbende kronisk betændelse i tandkødet omkring tænderne, der spredes til kæbeknoglen og nedbryder den. Sygdommen får tænderne til at løsne sig, og viser sig ved at tænderne bliver løse og lange og at mellemrummene mellem tænderne bliver større.

Man mærker sjældent noget til sygdommen i dens tidlige stadier. For at sygdommen kan opdages i tide er det vigtigt at få undersøgt tænder og tandkød regelmæssigt. Tandkødsbetændelsen opstår på grund af bakterier og tandsten som ophobes i tandkødslommerne omkring tænderne.

Sygdommen kan også opstå af andre årsager som f.eks. nedsat immunforsvar og rygning, men kan også være genetisk nedarvet.

​Det er vigtigt at paradentosen opdages i tide, så den rette behandling kan iværksættes. Derfor er det nødvendigt at tage regelmæssige røntgenbilleder af tænderne i forbindelse med tandeftersyn.

En paradentosebehandling er mere omfattende end en almindelig tandrensning, da tandlommerne er større og kræver dyberegående behandling for at holde paradentosen nede.

Du kan selv forebygge paradentose ved at supplere tandbørstningen med brug af tandstikker og tandtråd.

Ring til din professionelle og lokale tandlæge 32 58 19 00 eller skriv til info@amagertandlægen.dk og slip for paradentose.

Telefon

32 58 19 00​​​

Booking

Kontakt

​TANDLÆGE LENA HØJTVED  -​ ​ ​​AMAGERBROGADE 150, 3 -​ 2300 KØBENHAVN S  - CVR: 14894977​